כניסה
למנויות
צרו קשר

סירות קישוא - להפליג אל עבר ההצלחה

סירות קישוא - להפליג אל עבר ההצלחה

רכיבים:

בצל קצוץ
2 שיני שום
4 קישואים 
חתיכת דלעת מגוררת בפומפייה
2 כפות קוואקר
130 גרם גבינה בולגרית 5% חתוכה לקוביות
לתיבול:
מלח
פלפל שחור 


*למתכון טבעוני: את הבולגרית ניתן להחליף בטופו שהושרה בסויה לכמה שעות

 
אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת סירות הקישוא, להוציא את החלק הפנימי בעזרת כפית (ולשמור אותו).
להכניס את הסירות לתנור על גבי נייר אפייה ועם מעט תרסיס שמן מעל לכ 15 דקות ואז להוציא אותן,  להכנסת המילוי.

הכנת המילוי:
מטגנים בצל עם כף שמן, אחרי שהבצל הזהיב נוסיף 2 שיני שום כתושות.
מוסיפים את החלק הפנימי של הקישוא שהוצאנו קודם + דלעת מגוררת בפומפייה
תיבול: מלח ופלפל שחור 
מורידים מהאש אחרי שהנוזלים מתאדים
מוסיפים 2 כפות קוואקר + 130 גרם בולגרית 5% חתוכה לקוביות/ קוביות טופו למנה טבעונית וממלאים את סירות הקישואים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לכ 15 דקות.

איך נתייחס?
כל המתכון מכיל 1 מנת פחמימה ו 2 מנות חלבון

להאמין. לפעול. להגשים.